Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampında takımın son durumu hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

SPOR

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki golcü futbolcu Cenk Tosun için veda mesajı paylaştı.

SPOR

Beşiktaş’ın dün gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, "Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

SPOR

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı.

SPOR

Avusturya'nın Graz Havaalanı’nda Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş, Fransız sağ bek Valentin Rosier ile yolların ayrıldığını duyurdu. Tecrübeli futbolcu, İspanya La Liga ekiplerinden Leganes'e transfer oldu.

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, adının Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için geçtiğini ancak önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirtti.

SPOR

Beşiktaş, Portekizli futbolcu Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı...

MÜZİK

Türk pop müziğinde son dönemin en güçlü kadın vokallerinden Selin, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, Hollandalı yeni teknik direktörleri Giovanni van Bronckhorst için imza töreni düzenledi.