Bilim Haberleri

bilim haberleri ve güncel bilim gelişmeleri, bilim ile ilgili tüm video, bilim fotoğrafları ve bilim haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

İsveç merkezli Nobel Ödülleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Nobel Ödülü alan ilk kadın bilim insanı Marie Curie’ye yer...

BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA’nın dokuzuncu insanlı uzay görevi kapsamında 3 ABD astronotu ve 1 Rus kozmonotu taşıyan SpaceX roketi Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS)...

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD’nin Ay’a iniş yapan insansız uzay aracı Odysseus Ay’dan görüntü paylaştı...

SAĞLIK

Amerika Bileşik Devletleri'nde embriyoların çocuk sayılması sonrasında 'tüp bebek' çalışmaları durdu...

GÜNCEL

Güney Danimarka Üniversitesi’nde yapılan araştırmada, balenli balinaların gırtlaklarında yeni yapılar geliştirerek su altında nasıl ses ürettikleri gözlemlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzaydan çektiği İstanbul'u paylaştı...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren Alper Gezeravcı, Dünya'ya döndükten sonra yaptığı ilk paylaşımda, "Merhaba Dünya, ben geldim" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da bulunduğu Axiom-3 (Ax-3) mürettebatını taşıyan Dragon uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) ayrıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

 İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda yaptığı biyolojik ve biyoteknolojik deneyler hakkında bilgi verdi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, GUHEM'de Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüşme yaptı.