Birlikte Haberleri

birlikte haberleri ve güncel birlikte gelişmeleri, birlikte ile ilgili tüm video, birlikte fotoğrafları ve birlikte haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

MAGAZİN

Ünlü spor yorumcusu Ertem Şener 49. yaş gününü ailesi ile birlikte Bodrum’da kutladı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen ismi Feryal Gülman oğlu Aslan Kemal Gülman ile birlikte Monaco’da tatillerine devam ediyor.

MODA

Mücevher evi Messika, Valérie Messika Vakfı aracılığıyla dünya genelinde gençlere yardım etme konusundaki uluslararası taahhütlerini artırıyor.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması Zeynep Toker ailesi ile birlikte Bayram tatilini Fransa’nın Monte-Carlo ve St-Tropez şehirlerinde geçirdi.

MAGAZİN

Cemiyet ve iş hayatının ünlü isimlerinden Berrin Ak, Fransa’yı sevgilisi ünlü Triatloncu Oğuz Omur ile birlikte karış karış geziyor.

SAP bünyesindeki en büyük çalışan topluluğu konumundaki Business Women’s Network’ün, “Birlikte Başarmak” temalı yıllık zirvesi İstanbul’da gerçekleşti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son dönemde oda ve borsalarımızın kapasiteleri arttı. Biz de bu süreçte daima destek olduk. Önünüzü açtık. TOGG'u hep...

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Hadise, annesi ile birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak Anneler Günü'nü kutladı.

GENEL

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK

Liv Hospital Vadi İstanbul’da Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV)  ile birlikte mum atölyesi düzenledi...

MODA

Moda dünyasının en güncel trendlerini koleksiyonlarına yansıtan Derimod’un kampanya yüzü Melis Sezen ile çektiği yeni reklam filmi yayına girdi.