Bodrum Haberleri

bodrum haberleri ve güncel bodrum gelişmeleri, bodrum ile ilgili tüm video, bodrum fotoğrafları ve bodrum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Sevil Dolmacı Gallery, Bodrum’un Tilkicik koyunda konumlanan Ruins Bodrum ile lüks deneyime sanatın da eşlik ettiği özel bir projeye imza...

MAGAZİN

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıl sonra Türkiye'ye dönüşünü özel bir davetle duyurdu. Bodrum Edition’da ‘First Date First Kiss’ temasıyla gerçekleşti.

MAGAZİN

Ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher MOMO Bodrum’da yer alan yeni summer pop-up mağazasını özle bir davetle ile kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü ismi iş insanı Aslı Sarar Aydın işlerine ara verip Bodrum Yalıkavak’taki yazlığına tatile çıktı.

MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum’un, ünlü isimlerin katılımıyla 10. yılını kutladığı gala gecesi, Kylie Minogue’un konseriyle unutulmaz bir şova dönüştü.

SANAT

Bodrum Loft, Avrupa’nın önde gelen galerilerinden Thaddaeus Ropac işbirliğiyle hayat geçirdiği "Persona" sergisi kapılarını açtı.

MEKAN

İş dünyasının ve cemiyet hayatının önde gelen iş insanları Bodrum’da bir araya geldi.

MODA

Kozmetiğin ikonik markalarından Dior, yeni yaz koleksiyonunu ‘Le Collection Privee’ı Bodrum'da seçkin isimlerin katıldığı davetle tanıttı.

MAGAZİN

Varsın olsun şarkısıyla kulaklarda yer edinen güzel popçu Nihan Akın  nişanlısı Enis Tünay ile Bodrum Azka Otel'de tatil yapıyor.

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel şarkıcı Çağla, geçtiğimiz gün Bodrum Bardakçı Koyundaki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi.

MÜZİK

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, Bodrum’a bomba gibi bir giriş yaptı...