Bodrumda Haberleri

bodrumda haberleri ve güncel bodrumda gelişmeleri, bodrumda ile ilgili tüm video, bodrumda fotoğrafları ve bodrumda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Sevil Dolmacı Gallery, Bodrum’un Tilkicik koyunda konumlanan Ruins Bodrum ile lüks deneyime sanatın da eşlik ettiği özel bir projeye imza...

MEKAN

Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

MAGAZİN

Ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher MOMO Bodrum’da yer alan yeni summer pop-up mağazasını özle bir davetle ile kutladı.

MÜZİK

Kenan Doğulu, vazgeçilmez bir yaz klasiği haline gelen Caresse Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

MAGAZİN

Ünlü spor yorumcusu Ertem Şener 49. yaş gününü ailesi ile birlikte Bodrum’da kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü ismi iş insanı Aslı Sarar Aydın işlerine ara verip Bodrum Yalıkavak’taki yazlığına tatile çıktı.

SANAT

Bodrum Loft, Avrupa’nın önde gelen galerilerinden Thaddaeus Ropac işbirliğiyle hayat geçirdiği "Persona" sergisi kapılarını açtı.

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MÜZİK

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, Bodrum’a bomba gibi bir giriş yaptı...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması Lotus İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Beyza Uyanoğlu tatiline Bodrum’da devam ediyor.

CEMİYET

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Nuray Fenercioğlu Bodrum’daki evinde yaza merhaba daveti yaptı.

MODA

Muse For All'un SS24 koleksiyonu "Modern Nostalgia", moda ve cemyet hayatının ünlü simalarının katıldığı göz alıcı bir davetle tanıtıldı.