Bolat Haberleri

bolat haberleri ve güncel bolat gelişmeleri, bolat ile ilgili tüm video, bolat fotoğrafları ve bolat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

HY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılında ithalatın yüzde 1, dış ticaret açığının da yüzde 3,2 düştüğünü duyurdu.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma ve Dijitalleşme Bakanı Dumitru Alaiba ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ve Birleşik Krallık arasında elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin uzatıldığını açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakü'de Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Macaristan ziyaretinde eşlik eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, iki ülke arasında 5 adet karşılıklı iş birliğine...

SonDakika

Ticaret Bakanı Bolat: Orta Vadeli Program (OVP) hedefleri kapsamında ihracatımızı 2024 yılında 267 milyar dolara, 2026 yılında ise 302,2 milyar...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak ve beraberindeki heyet ile Rus-Türk Karma Ekonomik Komisyonu olağan toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, cari işlemler hesabında kalıcı iyileşmenin sağlanmasına yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edildiğini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.