Bölgesinde Haberleri

bölgesinde haberleri ve güncel bölgesinde gelişmeleri, bölgesinde ile ilgili tüm video, bölgesinde fotoğrafları ve bölgesinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın (32) cenazesi memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde toprağa verildi.

GÜNCEL

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın (22), Malatya'da binlerce kişinin katıldığı törenin ardından...

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (25), memleketi Sinop'ta toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca (23), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

GÜNCEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in geçen Çarşamba günü Refah bölgesinde düzenlediği bombardımanda bakanlık çalışanının hayatını kaybettiğini belirtti.

SonDakika

MSB: Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

SonDakika

MSB: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

SİYASET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova ile Meclis'te bir araya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Deprem bölgesinde 559 bin müşteriye kredi desteği sağladık" dedi.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatında 30 hedefin imha edildiğini, çok sayıda teröristin...

GÜNCEL

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ bölgesinde Ermenistan’ın provokasyonlarına ‘anti-terör’ operasyonu başlatıldığını duyurdu.