Büyük Haberleri

büyük haberleri ve güncel büyük gelişmeleri, büyük ile ilgili tüm video, büyük fotoğrafları ve büyük haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile başkent Bakü'deki başbakanlık binasında bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Fidan, Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili ile ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Mısır sınırındaki Refah kentine yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malta’nın başkenti Valetta’da Malta Dışişleri Bakanı Ian Borg ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk’a yaptığı ziyaret kapsamında Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ve Başbakanı Viktor Orban, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

SonDakika

ABD Büyükelçisi Flake: TBMM’nin İsveç’in NATO’ya katılımını onaylama kararını büyük bir takdirle karşılıyorum

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

DİZİ

Entrika dolu hikayesiyle FOX’un Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’da bu hafta büyük yüzleşme yaşanacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiliz bilim insanları uzayda devasa, halka şeklinde bir yapı keşfettiklerini duyurdu. Dev yapı, ‘Büyük Halka’ olarak adlandırıldı. 

GENEL

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Hollanda, serbest geçiş hakkına büyük önem veriyor ve bu hedefli operasyonu destekliyor” dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya'daki diğer ekonomiler gibi bizim de en büyük baş ağrımız enflasyondur. Enflasyonu tekrar tek haneli rakamlara indirmeyi planlıyoruz.