Çalışma Haberleri

çalışma haberleri ve güncel çalışma gelişmeleri, çalışma ile ilgili tüm video, çalışma fotoğrafları ve çalışma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan El Suud'u Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ağırladı.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun duyurduğu mayıs ayı iş gücü istatistiklerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius’ta Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Theodoros Rousopoulos ile görüştü.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius ziyaretinde Litvanya Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Vytautas Silinskas ile görüştü.

EKONOMİ

H&M Group CEO’su Daniel Erver. "Güçlü gelişimimize katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyorum.” dedi.

GENEL

D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi, Filistin’e desteklerini açıklamak üzere olağanüstü olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplandı.

EKONOMİ

Çin (Sichuan) - Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı dün İstanbul'da düzenlendi...

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara, İstanbul ve İzmir'de, 12 ay boyunca çalışan annelere 325 avro (11 bin...

GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Sahil Babayev ile görüştü.

SonDakika

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yamaçtan HES kanalına düştü. Suya kapılan araçtaki din görevlisi Hakan Deveci (30), çevredekilerin suya...

GENEL

Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı.

EKONOMİ

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, ‘Mutlu Et Mutlu Ol’ felsefesinin yol göstericiliğinde global değerlerine sadık kalarak büyümeye devam...