Çalışma Haberleri

çalışma haberleri ve güncel çalışma gelişmeleri, çalışma ile ilgili tüm video, çalışma fotoğrafları ve çalışma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye görüşmesi Dolmabahçe Çalışma Ofisinde sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

SonDakika

Bakan Vedat Işıkhan, asgari ücretliye ara zam olmayacağını belirterek 'öyle bir şey gündemimizde yok' dedi.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun paylaştığı şubat ayı iş gücü istatistiklerine ilişkin açıklama yaptı.

MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner, "Özel hayatında da çalışma hayatında da disiplinleri ve prensipleri olan biriyim.” dedi.

SonDakika

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: Türkiye Kupası'ndan affımızı isteyen bir çalışma içerisine gireceğiz. Türkiye Kupası'na 2 sezon katılmama kararı aldık.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İşsizlikle mücadeledeki kararlılığımızı ve istihdamı destekleyici politikalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ''Kamu bankalarımızda emekli aylığı promosyon ödemeleri, alınan aylık miktarına göre 8 bin TL...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski görüşmesi başladı.

GÜNCEL

Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan toprak kaymasının ardından bölgeye giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal...

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Antalya'da katıldığı toplantıda, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarının,...

SAĞLIK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 11'i yerli üretim olmak üzere 13 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.