Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini içeren kanun teklifi TBMM'de... En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini içeren kanun teklifi TBMM'de...

Bakan Işıkhan ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Ebedi ve ezeli kardeşimiz Azerbaycan’dayız. Azerbaycan milli lideri merhum Haydar Aliyev'in kabrini, Azerbaycan Şehitliği ve Türk Şehitliği’ni ziyaret ettik. Bu vesileyle can gardaşlarımızın 28 Mayıs Bağımsızlık Günü’nü bir kez daha tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

BAKAN IŞIKHAN, AZERBAYCANLI MEVKİDAŞI BABYEV İLE GÖRÜŞTÜ 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Sahil Babayev ile görüştü.

Bakan Işıkhan, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye-Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Daimi Komisyonu’nun 11’inci Toplantısı’nı 2 yıl aranın ardından mevkidaşım Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Kıymetli Gardaşım Sayın Sahil Babayev ve heyetlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine katkı sunmak amacıyla sosyal güvenlik, çalışma hayatının güncel meseleleri ile iş sağlığı ve güvenliği gibi birçok alanda işbirliğimizi oluşturan başlıkları 2 yıllık bir eylem planı ile somut hale getireceğiz” dedi.

Editör: Admin Admin