Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, geçtiğimiz haftalarda DSÖ ekiplerinin Gazze’deki hastanelere yaptığı ziyaret kapsamında elde edilen bulguları paylaştı.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan'da şehrinde parlamento heyeti ile birlikte Türkiye Büyükelçiliğini ziyaret etti.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

SAĞLIK

Sevgililer Günü sebebiyle Darülaceze sakinlerini ziyaret eden Liv Hospital Ailesi; Değerli Darülaceze sakinleri ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Ferhat Aydın İnvest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Aydın, Bodrum’da seçim kampanyaları yapan adaylar tarafından ziyaret edildi.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayici ve iş dünyası ile görüşmek üzere Manisa'ya geldi.

GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Irak'a gerçekleştirdiği ziyarette Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile görüştü.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, davet üzerine 29 Ocak’ta Pakistan’ı ziyaret edecek.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Axiom Space'i ziyaret etti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’da bulunan Vishnevsky Merkez Askeri Hastanesi’nin 2’nci kliniğini ziyaret etti.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.