Etti Haberleri

etti haberleri ve güncel etti gelişmeleri, etti ile ilgili tüm video, etti fotoğrafları ve etti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonla görüştü.

SPOR

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

GENEL

Rusya’da düzenlenen seçimleri kazanan Devlet Başkanı Vladimir Putin, mevkidaşlarından tebrikleri kabul etti...

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

EKONOMİ

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Ülkemize duyduğumuz güven ve Topluluğumuzu geleceğe taşıyan küresel vizyonumuz doğrultusunda yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda deplasmanda 3-0 kazandığı maçın rövanşında sahasında Saint-Gilloise'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, adını çeyrek...

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan, Birleşmiş Milletler'de ‘İsrail’ protestosu...

GÜNCEL

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı...

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

GÜNCEL

Peru Başbakanı Alberto Otarola, görevini kötüye kullandığı iddiaları sonrasında istifa etti...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan'da şehrinde parlamento heyeti ile birlikte Türkiye Büyükelçiliğini ziyaret etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.