Çatışmaları Haberleri

çatışmaları haberleri ve güncel çatışmaları gelişmeleri, çatışmaları ile ilgili tüm video, çatışmaları fotoğrafları ve çatışmaları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkenin kuzeyindeki Bilbao kentinde basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, 26 Şubat'ta Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'in Filistin'deki işgal ve ilhak uygulamalarına ilişkin sunum yapacak.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GENEL

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, başkenti Kudüs olan bir Filistin devletini kabul etmeyeceklerini belirtti.

GÜNCEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, Birleşmiş Milletler kurumlarınca yapılan tüm uyarılara rağmen orduya Gazze’nin güneyindeki Refah kenti ve bölgesine girilmesi için plan ...

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 26 bin 751 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Fransa Dışişleri Bakanı Stéphane Séjourné ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Güvenlik Konseyi'nde düzenlenen üst düzey katılımlı Filistin oturumunda konuştu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Filistin halkının kendi devletini kurma hakkının herkes tarafından tanınması gerektiğini belirtti.