Cevdet yılmaz Haberleri

cevdet yılmaz haberleri ve güncel cevdet yılmaz gelişmeleri, cevdet yılmaz ile ilgili tüm video, cevdet yılmaz fotoğrafları ve cevdet yılmaz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Hafize Gaye Erkan'a yaptığı hizmetler için teşekkür ettiğini söyledi.

EKONOMİ

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Ekonomi Haber Müdürleri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonla kararlı mücadelemiz devam edecek" dedi.

EKONOMİ

Türkiye-Özbekistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Protokolü imzalandı...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen 'Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonda gelecek yıl ortasından itibaren yıllık bazda belirgin düşüş, 2026 yılında ise tek haneyi hedefliyoruz." dedi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vietnam Başbakanı Pham Minh Chinh ve beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak ile görüştü...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen törende konuştu.