Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi rahibi Anton Bulai ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefonda görüştü. 

GÜNCEL

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı tamamlandı. Hattın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası Adalet Divanında Gazze'deki insanlık dışı saldırılarla ilgili alınan ihtiyati tedbir kararını değerli buluyor, memnuniyetle karşılıyorum. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası camiden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa ile telefonda görüştü.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ISS'de bilimsel deneylerini sürdüren Türk astronot Alper Gezeravcı ile canlı bağlantı gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kongresi'ne video mesaj gönderdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'daki Sefine Tersanesi'nde düzenlenen Mavi Vatana Güç: Yeni Deniz Platformları Teslimat Töreni'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk Türk uzay yolcusu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüştü.