Cumhurbaşkanı yardımcısı Haberleri

cumhurbaşkanı yardımcısı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı yardımcısı gelişmeleri, cumhurbaşkanı yardımcısı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı yardımcısı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı yardımcısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, cari işlemler açığının azalmaya, rezervlerin güçlenmeye devam ettiğini açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Zirve Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Azerbaycan’ın Şuşa kentinde ‘Karabağ Deklarasyonu’ imza törenine...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu'nun yayımladığı nisan ayı iş gücü istatistiklerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle 'Türkiye-KKTC 2024 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Cari açığın düştüğü, rezervlerin arttığı, risk göstergelerinin iyileştiği bir dönemdeyiz" dedi.

GENEL

Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile birlikte Özbekistan’da 3. Taşkent Uluslararası Yatırım Forumu'nun açılışına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Taşkent’te Özbekistan Senatosu Başkanı Tanzila Narbayeva görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Özbekistan’da Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Maliye Bakanı Cemşit Kuçkarov başkent Taşkent’te bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayıp, daha nice güzel bayramları hep birlikte kutlama temennisinde...