Devletleri Haberleri

devletleri haberleri ve güncel devletleri gelişmeleri, devletleri ile ilgili tüm video, devletleri fotoğrafları ve devletleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği, ABD Adana Konsolosluğu'nun bir sonraki duyuruya kadar kapalı kalacağını açıkladı.

GÜNCEL

Adalet  Bakanı Yılmaz Tunç, Kazakistan Cumhuriyeti Adalet Bakanı Azamat Nesipbayeviç, Özbekistan Cumhuriyeti Adalet Bakanı Akbar Tashkulov, Azerbaycan Adalet Bakanı Fikret...

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları Toplantısı’na katıldı.

İş Dünyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda konuşma yaptı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile New York şehrindeki Türkevi'nde görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, dün New York'ta Alman mevkidaşı Annalena Baerbock ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Ekonomiden Sorumlu 12. Bakanlar Toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Çok Modlu Ulaştırma ve Lojistik Forumu'na katıldı.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın Covid-19 testi pozitif çıktı...

GÜNCEL

Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyade Kolordusu’na bağlı, 23 askeri taşıyan MV-22B Osprey tipi uçak, Avustralya’nın Melville Adası’nda düştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.