Diplomacy Haberleri

diplomacy haberleri ve güncel diplomacy gelişmeleri, diplomacy ile ilgili tüm video, diplomacy fotoğrafları ve diplomacy haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda 'ADF Talks'ta konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC'nin egemenliğinin diğer ülkeler tarafından kabul edilmesi gerektiğini vurguladı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'na katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'ADFTALKS' etkinliğine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Norveç'in başkenti Oslo'yu ziyaret edecek. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Başbakanı Justin Truedau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanması çalışmaları kapsamında, Kanada'nın başkenti Ottava'yı ziyaret edecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze’de kalıcı barışın sağlanmasına yönelik temaslar yürütmek üzere Washington’a gidiyor.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü