Diyalog Haberleri

diyalog haberleri ve güncel diyalog gelişmeleri, diyalog ile ilgili tüm video, diyalog fotoğrafları ve diyalog haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türkiye ile Yunanistan arasında Dışişleri Bakan Yardımcılarının katılımı ile Ankara'da siyasi diyalog toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Türkiye ile Yunanistan arasında siyasi diyalog toplantısı yarın Ankara'da gerçekleşecek...

GENEL

Eski Libya Krallığı’nın Veliaht Prensi Muhammed El Senussi, 24 Aralık Libya Bağımsızlık Günü kapsamında açıklama yaptı.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

SPOR

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle...

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da Avrupa Birliği Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bugün düzenlenen ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı'nda konuştu.

SonDakika

Kurtulmuş: Meclis Başkanı olarak bütün partilerle diyalog içerisinde olacağım. Farklı fikirlere sahip olabiliriz, tatışmalar olacaktır ama asla ötekileştirme olmayacak.