Dün Haberleri

dün haberleri ve güncel dün gelişmeleri, dün ile ilgili tüm video, dün fotoğrafları ve dün haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, dün eşine yöneltilen suçlamalar sebebiyle kamu görevlerini askıya aldığını ve görevinde devam etme veya etmeme kararı...

GÜNCEL

Avustralya polisi, dün Sydney’deki bir kilisede düzenlenen ve birden fazla kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının ‘terörle ilişkili’ olduğunu açıkladı.

GENEL

ABD’nin çağrısıyla İran’ın saldırılarının ardından dün akşam toplanan G7 liderleri, yaptıkları ortak açıklamada saldırıyı kınadıklarını belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı, dün gece İsrail’e yönelik düzenlenen saldırılara ilişkin açıklama yaptı...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, "Dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da dik durmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

GÜNCEL

Dünya Merkez Mutfağı ve Open Arms sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarıyla Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılan deniz koridorunu kullanan ilk gemi dün...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ülke tarihimizdeki en yüksek tutarlı avro ihracımızı dün başarıyla tamamladık" dedi.

SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Ülke tarihimizdeki en yüksek tutarlı avro ihracımızı dün başarıyla tamamladık...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ziyaretini Türkiye’nin Vaşington Büyükelçiliği konutunda dün Türk basın mensuplarına değerlendirdi.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.