Dünyası Haberleri

dünyası haberleri ve güncel dünyası gelişmeleri, dünyası ile ilgili tüm video, dünyası fotoğrafları ve dünyası haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.

İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için...

İş Dünyası

Merkezi Almanya'da bulunan yazılım şirketi SAP, Emmanuel Raptopoulos'u, yeni oluşturulan ve Türkiye'yi de kapsayan EMEA Bölgesi'nin başkanlığına getirildi.

CEMİYET

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği şık bir davetle kutladı. Davete; iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı.

MAGAZİN

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, yeni yaşını ailesiyle birlikte kutladı.

İş Dünyası

Dünyanın en önemli kruvaziyer turizmi destinasyonlarından olan Türkiye, yabancı turistlerin tercihi olmaya devam ediyor.

İş Dünyası

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Koton’un Yaşama Saygı manifestosu ve Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı COP28’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, "Gençlerin sözlerine kulak vermenin, onların pratiklerini anlamanın tam zamanıdır" dedi.

EKONOMİ

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

İş Dünyası

Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanları Suzan Sabancı ve Linda Wachner’den Mica Ertegün’ün vefatına ilişkin ortak açıklama yaptı.

EKONOMİ

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), Vilnius Ticaret, Sanayi ve Zanaat Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

İş Dünyası

Travel Lifestyle Network (TLN), ağına Türkiye’den ilk kez bir üye eklediğini duyurdu...