Durum Haberleri

durum haberleri ve güncel durum gelişmeleri, durum ile ilgili tüm video, durum fotoğrafları ve durum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Âl Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, askeri ve hükümet yetkilileriyle bir araya gelerek Ukrayna’nın İHA üretim planını görüştüğünü duyurdu.

SonDakika

Antalya'nın Demre ilçesinde saat 16.55'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

SonDakika

Enerji Bakanı Bayraktar: En son denetim görevimiz 2023 ağustos ayında yapılmış durumda yapılan denetimlerde dün geçekleşen durumla ilgili herhangi bir...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

AFAD: "Malatya ilimizin Battalgazi ilçesinde saat 16.04’te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

ABD’de ülke genelinde yaşanan kar fırtınası ve zorlu hava koşulları sebebiyle birçok eyalette acil durum uyarıları verildi.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Mudanya’da 1 evde çatlak olduğuna ilişkin ihbar alınmış olup Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri ilgili adreslere...

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’deki Şifa hastanesindeki sağlık görevlileriyle temas kurduklarını, durumun vahim olduğunu söyledi.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında duraksama beklediğini ancak saldırıların daha arttığını söyledi.