Enerjisi Haberleri

enerjisi haberleri ve güncel enerjisi gelişmeleri, enerjisi ile ilgili tüm video, enerjisi fotoğrafları ve enerjisi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

BKM organizasyonuyla DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Doğulu’nun sevilen şarkılarıyla gecenin geç saatlerine kadar dans etti. 

MÜZİK

Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonu ile Turkcell Vadi’de müzikseverlerle bir araya gelerek unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

GÜNCEL

IAEA, Ukrayna’da Rus güçlerinin kontrolündeki Zaporijya Nükleer Santrali’nin bulunduğu tesis yakınlarında ‘anti-personel mayınlar’ gözlemlendiğini duyurdu.

GÜNCEL

IAEA, uzmanların, geçen hafta boyunca Ukrayna'nın Zaporijya Nükleer Enerji Santrali'nde (ZNPP) ek denetimler gerçekleştirdiklerini ancak hala reaktör binalarının çatılarına erişim...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Güneş enerjisi alanında teknoloji üssü olarak faaliyet gösteren Kalyon PV; ürettiği panellerin verimini TOPCON teknolojisi ile önemli oranda artırıyor.

MÜZİK

Çeşme Alaçatı Şerefe sahnesinde yoğun istek üzerine bir kez daha sahne alan İrem Derici geleneği bozmadı ve rezervasyonları günler öncesinden...

MÜZİK

Mano Del Sol Beach’te sevenleriyle buluşan Zeynep Bastık’a tatilciler hep bir ağızdan eşlik etti.

MODA

Beymen Club’ın ilham veren yaz sezonu koleksiyonuyla yüzünüzü güneşe dönmeye davetlisiniz...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA) Genel Direktörü Rafael Grossi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

MÜZİK

Ünü sınırlarımızı aşan Zeynep Bastık son şarkısı “Eyvah” ile sadece Türkiye’de değil, Türki Cumhuriyetlerde de büyük ilgi görüyor.

MÜZİK

Kenan Doğulu, Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşen sezonun ilk konseriyle müzikseverlerle buluştu.