Erdoğan aliyev Haberleri

erdoğan aliyev haberleri ve güncel erdoğan aliyev gelişmeleri, erdoğan aliyev ile ilgili tüm video, erdoğan aliyev fotoğrafları ve erdoğan aliyev haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüşüp, kazandığı seçimler dolayısıyla tebrik etti. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP 28 kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi için geldiği Dubai’de ayaküstü üst düzey temaslarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bugün başkent Astana’da bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üretim Onarım Askeri Kompleksi Açılış Töreni’ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’a yaptığı resmi ziyaret kapsamında, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı Temel...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine günübirlik çalışma ziyaretinde bulunmak için gittiği Nahçıvan’a ulaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüştü.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na hitabında, Azerbaycan’a desteğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.