Erdogan miçotakis Haberleri

erdogan miçotakis haberleri ve güncel erdogan miçotakis gelişmeleri, erdogan miçotakis ile ilgili tüm video, erdogan miçotakis fotoğrafları ve erdogan miçotakis haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

GENEL

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da düzenlenen 'Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'nda konuştu.

GENEL

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na Yunanistan’dan gerçekleştirdiği videolu bağlantı ile katılım sağladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atina’daki temaslarını tamamladı. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis tarafından uğurlandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Atina'da Yunanistan'da Başbakan Kiryakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.