Fahrettin Haberleri

fahrettin haberleri ve güncel fahrettin gelişmeleri, fahrettin ile ilgili tüm video, fahrettin fotoğrafları ve fahrettin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.

GÜNCEL

AFAD Başkanı Okay Memiş, teleferikte mahsur kalan tüm kazazedelerin kurtarılmasının ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda basın mensuplarına açıklama yaptı.

GÜNCEL

Türk sinemasının oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi...

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mahalli idareler genel seçimi ile ilgili, saat 00.30'da AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlara hitap edecek.

SonDakika

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen mahalli idareler seçimi ile ilgili, saat 00.30’da AK Parti Genel...

SİYASET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oyunu Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Netanyahu'nun yine iş başında olduğunu belirterek, "Suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor" dedi.

GÜNCEL

Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisini Gezen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu, İsrail'in yürüttüğü yalan siyasetini deşifre etmeye yönelik bir sergi" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı.