Finlandiya Haberleri

Finlandiya haberleri ve güncel Finlandiya gelişmeleri, Finlandiya ile ilgili tüm video, Finlandiya fotoğrafları ve Finlandiya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75. yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75’inci yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi, CULTURATI projesi kapsamında yapay zeka destekli müze deneyimine öncülük ediyor...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

SonDakika

Hakan Fidan: PKK'nın finans kaynağını kurutmak için de çalışmalar yürütmekteyiz. Finlandiya İsveç'in Üçlü Muhtıra'dan sonra attığı adımlar, PKK çevrelerinde rahatsızlık...

GENEL

Finlandiya, Rusya ile olan 4 sınır kapısını 'yasadışı geçişleri' durdurmak için bugünden itibaren kapattığını duyurdu.

GENEL

Norveç Dışişleri Bakanı Anniken Huitfeldt ve Finlandiya Dışişleri Bakanı Elina Valtonen Norveç’in başkenti Oslo’da bir araya geldi.

GENEL

Finlandiya Savunma Bakanı Antti Hakkanen, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika'nın başkenti Brüksel’de Finlandiya Dışişleri Bakanı Elina Valtonen ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Finlandiya Savunma Bakanlığı, içinde uçaksavar silahlarının da bulunduğu 105 milyon Euro değerinde Ukrayna’ya yapılacak askeri yardım paketini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Müsteşarı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İsveç ve Finlandiya...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından, bugün Brüksel'de yapılacak 'Daimi Ortak Mekanizma'nın 5'inci toplantısında, Finlandiya ile İsveç'in terörizmle mücadelede attıkları adımların gözden geçirileceği...