Fiyat Haberleri

fiyat haberleri ve güncel fiyat gelişmeleri, fiyat ile ilgili tüm video, fiyat fotoğrafları ve fiyat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin tüketici ve yurt içi üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Brüt rezervlerde tarihi yüksek seviye. 7 Haziran itibarıyla brüt rezervler 146,2 milyar dolara, swap...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2024 dönemine ilişkin tüketici ve yurt içi üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), birinci çeyrek ticari gayrimenkul fiyat endeksi verilerini açıkladı.

SonDakika

Fahiş Fiyat ve Stokçuluk teklifini içeren, ‘Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ mecliste kabul edildi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, köprü ve otoyollardaki son fiyat artışlarının yıllık enflasyona etkisinin yaklaşık 0,05 puan ile sınırlı...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon ve hayat pahalılığına karşı yürüttüğümüz kararlı mücadeleyi birkaç tamahkarın fiyat oyunlarına kurban vermeyiz, veremeyiz.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vatandaşlarımızın alım gücünü artırmak için her alanda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.

SonDakika

Bakan Mehmet Şimşek: Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin tüketici ve yurt içi üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart 2024 dönemine ilişkin 'Hizmet Üretici Fiyat Endeksi' verilerini açıkladı.