Forumunda Haberleri

forumunda haberleri ve güncel forumunda gelişmeleri, forumunda ile ilgili tüm video, forumunda fotoğrafları ve forumunda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Soçi’de düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’nda konuştu.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda resmi açılış programının ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın moderatörlüğünde 'Gazze Temas Grubu' paneli düzenlendi.

SAĞLIK

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, “Healthverse PanoramicWEB ile yabancı hasta oranının iki katına çıkmasını hedefliyoruz” dedi.

İş Dünyası

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türkiye-Yunanistan iş forumu toplantısı Sarıyer'de yapıldı.

GÜNCEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Doha Forumu’nda Gazze’deki savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir- Türkiye İş Forumu'nda konuştu.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Ulaştırma ve Lojistik Forumu’na katıldı.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore’ye yaptığı resmi ziyaret kapsamında Dünya Bilgi Forumu’nda konuştu.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda konuşma yaptı.