Futbol Haberleri

Futbol haberleri ve güncel Futbol gelişmeleri, Futbol ile ilgili tüm video, Futbol fotoğrafları ve Futbol haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep’e geldi.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Camiaları ve kulüpleri birleştirmek yönünde yapılan bir hareket bu suretle amaçsız kalmış oldu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası için geldiği Antalya'daki EXPO 2016 alanında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SPOR

Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiacos’a normal süresi ve uzatma dakikalarını 1-0 önde tamamladığı maçın penaltı atışlarında 3-2 mağlup oldu ve turnuvaya...

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Tek bir gündemimiz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim tarihinin belirlenmesi" dedi.

SPOR

İspanya LaLiga'nın 31'inci haftasında Real Madrid deplasmanda Mallorca'yı 1-0 mağlup ederek ikinci sıradaki Barcelona ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

SPOR

Almanya Bundesliga’nın 29’uncu haftasında sahasında Werder Bremen’i 5-0 mağlup eden Bayer Leverkusen bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

SPOR

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesinden dolayı 3-0 hükmen mağlup olduğunu açıkladı.

SPOR

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta görev yapan Fatih Terim, Türk basın mensuplarını Ramazan Bayramı dolayısıyla misafir etti.

SPOR

Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesinin ardından tatil edilen 2023 Süper Kupa maçı, Avrupa ve dünya basınında geniş yankı buldu.