Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti.

GÜNCEL

Rusya’nın Moskova Basmanny Bölge Mahkemesi, rüşvet aldığı şüphesiyle gözaltına alınan Savunma Bakan Yardımcısı Timur Ivanov’un 2 ay gözaltına kalacağını duyurdu.

GENEL

Suudi Arabistan, Gazze’deki Nasser ve Şifa Hastanelerinde toplu mezarlar bulunduğuna dair Birleşmiş Milletler açıklanmasını takiben bunun bir savaş suçu olacağını...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan '2023 İnsan Hakları Raporu'na ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Ankara'da binlerce kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'e akın etti...

GÜNCEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey Konser salonunda düzenlenen programla kutlandı.

GÜNCEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104'üncü yıl dönümü nedeniyle Ulus'taki Birinci Meclis binasında tören düzenlendi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin 104’üncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

GÜNCEL

Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele görüşmeleri, Türk ve ABD Dışişleri Bakanlıkları başkanlığında Ankara'da yapıldı.