Gaza Haberleri

gaza haberleri ve güncel gaza gelişmeleri, gaza ile ilgili tüm video, gaza fotoğrafları ve gaza haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Suudi Arabistan, Gazze’deki Nasser ve Şifa Hastanelerinde toplu mezarlar bulunduğuna dair Birleşmiş Milletler açıklanmasını takiben bunun bir savaş suçu olacağını...

GENEL

ABD’nin New York Üniversitesi’nde (NYU) Gazze’deki savaşın sona erdirilmesi için başlayan protestoda polisin müdahalesi sonrasında yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı, Mısır’ın başkenti Kahire’de yapılan ateşkes görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin konulu mektup gönderdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail’in düzenlediği saldırı sonucu 7 çalışanı hayatını kaybeden World Central Kitchen’ın (WCK) kurucusu İspanyol şef Jose Andres, ABD televizyonuna açıklama...

GÜNCEL

Britanya Ordusu’ndan emekli Tümgeneral Charlie Herbert, 7 World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldürülmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Richard Burgon'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a mektup gönderdi.