Gelişmeleri Haberleri

gelişmeleri haberleri ve güncel gelişmeleri gelişmeleri, gelişmeleri ile ilgili tüm video, gelişmeleri fotoğrafları ve gelişmeleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ocak ayına ilişkin Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi'nde ilerleme kaydedildiğini belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström ve Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile telefonda görüştü.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes Es Sadavi ile 'Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin görüşme gerçekleştirecek.

GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili, "Gelişmelerden endişe duyuyoruz. Dost ve kardeş İran, Irak ve Pakistan'a itidal ve sağduyuyla...

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Afganistan, Irak ve Libya’daki ‘başarısızlığının’ Ukrayna’da da devam edeceğini söyledi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı’ndan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Tayvan’da düzenlenen seçimi kazanan Lai Ching-te’yi tebrik etmesiyle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bir araya geldi.