Gençlik Haberleri

Gençlik haberleri ve güncel Gençlik gelişmeleri, Gençlik ile ilgili tüm video, Gençlik fotoğrafları ve Gençlik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve kulüp başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara'da özel hastanede tedavisi devam eden hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, "Gençlerin sözlerine kulak vermenin, onların pratiklerini anlamanın tam zamanıdır" dedi.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara'daki Yurt Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

SPOR

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışının ilk etabı olan Halikarnas 100. Yıl Kupası Bodrum Yalıkavak’ta başladı.

SPOR

Fenerbahçe’ye Ziraat Türkiye Kupası’nı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir Ak Parti Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Futbol...

SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "İstanbul'un Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapması bizi gururlandırıyor" dedi.