Gerçekleştirdi Haberleri

gerçekleştirdi haberleri ve güncel gerçekleştirdi gelişmeleri, gerçekleştirdi ile ilgili tüm video, gerçekleştirdi fotoğrafları ve gerçekleştirdi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Netflix'in yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimini dün New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Hepsiburada, kadın girişimcilere destek için gerçekleştirdiği iş birlikleri kapsamında Halkbank ile güçlerini birleştiriyor.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ürdün Kraliçesi Rania ve Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile 'Gazze' için telefon...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arjantin Dışişleri Bakanı Santiago Cafiero ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Gazze'ye yardım kapsamında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüşme) "Gemi Hastane gönderilmesi, Sahra Hastanesi...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin Devlet Başkanı Mahmoud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.