Gerginliği Haberleri

gerginliği haberleri ve güncel gerginliği gelişmeleri, gerginliği ile ilgili tüm video, gerginliği fotoğrafları ve gerginliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, “AB Dışişleri Bakanı Josep Borrell'in İsrail'e saldırmayı bırakmasının zamanı geldi” dedi.

EKONOMİ

Bitcoin 34.600$ seviyelerinden alıcı bulurken üst üste sekiz gündür yükselerek ocak ayından bu yana en iyi seriyi yakaladı.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Hezog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

GÜNCEL

Tayvan Savunma Bakanlığı, yerel saatle 06.00 sıralarında Çin’e ait 37 uçağın ve 7 geminin Tayvan Boğazı yakınlarında tespit edildiğini duyurdu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Kosova’nın kuzeyindeki gerginlikler hakkında görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Rostov bölgesinde yoğun trafik yaşandığını belirterek bölge karayolunun çeşitli yerlerinde içme suyu noktaları kurduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore’nin bugün Japon Denizi yönünde iki balistik füze fırlattığını duyurdu.

GENEL

Meksika ile sınır komşusu olan Teksas eyaletinin Cumhuriyetçi Valisi Greg Abbott, Demokrat Başkan Joe Biden’ın sınır güvenliği politikasını eleştirmek için...