Gezeravcının Haberleri

gezeravcının haberleri ve güncel gezeravcının gelişmeleri, gezeravcının ile ilgili tüm video, gezeravcının fotoğrafları ve gezeravcının haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da bulunduğu Axiom-3 (Ax-3) mürettebatını taşıyan Dragon uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) ayrıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'ndeki (NASA) görevinden ayrılıp, Türkiye'nin uzay atılımını yaşamak için 21 yıl...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 3 ekip arkadaşına, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda karşılama töreni yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı taşıyan Dragon uzay aracı TSİ 13:47’de Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) kenetlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu SPACEX'e ait uzay aracı Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı.

SonDakika

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı!.. Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu SPACEX'e ait uzay...

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da yer alacağı fırlatmanın ertelendiğini duyurdu.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Astronotumuz Alper Gezeravcı’nın bu tarihi misyonu başarıyla gerçekleştirmesi için heyecanla beklemeye devam edeceğiz.