Giyim Haberleri

giyim haberleri ve güncel giyim gelişmeleri, giyim ile ilgili tüm video, giyim fotoğrafları ve giyim haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Güneşin tüm sıcaklığını tenimizde hissettiğimiz, enerji dolu günlere merhaba dediğimiz zamanlar çok yakınımızda…

MODA

Burcu Esmersoy for IPEKYOL 2024 Beachwear koleksiyonu bu yazda plaj tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında olmaya aday....

MODA

“Penti Loves Gamze Erçel” koleksiyonu seçili mağazalarda, özel tasarımlar ve plajdan şehre uzanan stil yolculuğuyla bu sezonda da devam ediyor.

MODA

Türkiye’nin en beğenilen kadın giyim markası Koton, Borsa İstanbul’da gerçekleşen gong töreniyle borsada işlem görmeye başladı.

EKONOMİ

Türkiye’nin en beğenilen kadın giyim markası Koton, Borsa İstanbul’da gerçekleşen gong töreniyle borsada işlem görmeye başladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ocak ayına ilişkin Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı...

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Koton’un Yaşama Saygı manifestosu ve Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı COP28’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MAGAZİN

Ekranların sevilen isimlerinden güzel oyuncu Yasemin Allen önceki gün Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı.

MODA

Arkadaş gruplarının yeniden buluşması ve okul koridorların neşeli kahkalarla çınlaması için geri sayım başladı....

MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da görüntülendi.

MÜZİK

Dün akşam Uludağ Müzik Festivali’nde 10 bin kişiye konser veren Zeynep Bastık sevilen şarkılarını seslendirdi.

MODA

Yaz mevsiminin heyecanını hissettiğimiz şu günlerde, kendimizi sımsıcak kumlardan serin sulara bırakmak hepimizin hayali.