Geçtiğimiz yazın ses getiren iş birliklerinden “Penti Loves Gamze Erçelkoleksiyonu seçili mağazalarda, özel tasarımlar ve plajdan şehre uzanan stil yolculuğuyla bu sezonda da devam ediyor.

GAMZE ERÇEL

Kadınları en iyi anlayan markalardan Penti, Türkiye’nin lider giyim markası olması yanı sıra her sezon Türkiye’nin en geniş tasarım, renk, desen seçeneklerine sahip plaj koleksiyonlarını da sunuyor. Kendi koleksiyonları dışında yaptığı iş birlikleri ile de ses getiren Penti, ilkini geçtiğimiz yaz moda severlerle buluşturduğu “Penti loves Gamze Erçel” koleksiyonunun ikincisi ile yaz aylarını başlatıyor. 

PENTİ LOVES GAMZE ERÇEL

Penti, Influencer Gamze Erçel ile birlikte imza attığı ve keyifli yaz seyahatleri temasıyla hazırlanan Penti Loves Gamze Erçel Koleksiyonu; denim trendi içeren parçaları, deniz, su ve ışık oyunlarının bir yansıması olan ışıltılı detaylarıyla sadece güneşlenirken ya da denizde değil akşamüzeri partilerinde de sizi plajın en dikkat çeken ismi yapıyor. Tasarımlardan bazı parçalar ise şehirde yaz akşamlarında ya da festivallerde stilinizin vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor. 

Seçili mağazalarda yer alan ve 25 özel parçadan oluşan Penti loves Gamze Erçel Koleksiyonu, yine hem plaj hem yaz stilinde kadınlara eşlik ederken, koleksiyon geçtiğimiz sezon olduğu gibi mix&match olarak kullanılabiliyor. 

İtalya Sorrento'da göz kamaştıran davet: Başak Dizer Tatlıtuğ - Atasay İtalya Sorrento'da göz kamaştıran davet: Başak Dizer Tatlıtuğ - Atasay

PENTİ LOVES GAMZE ERÇEL

Işıl ışıl bir yaz karşınızda! Tasarımlarıyla farklılaşan ve üzerinde taşıyan kişiye özgüven katan çizgileriyle Penti loves Gamze Erçel Koleksiyonu ile yazı kucaklamaya hazırsınız! 

İlk yolculuğunuz seçili Penti mağazalarına alışverişe, sonrası rüzgâr nerden eserse oraya…

Editör: Admin Admin