Keyifli Haberleri

keyifli haberleri ve güncel keyifli gelişmeleri, keyifli ile ilgili tüm video, keyifli fotoğrafları ve keyifli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Etel Baler tatil rotası çiziyor. Amerika kıtasında bir çok ülkeyi gezen Baler’in yeni rotası Kosta Rika...

GÜNCEL

Antalya'da dün hakim olan fırtınanın ardından bugün yaşanan güzel havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler sahilde yoğunluk oluşturdu.

SPOR

Gloria Özaltın Championship 2024 turnuvası, Türkiye’den ve dünyadan 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşti...

MODA

Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonu için yaratılan yepyeni modelleri Olea & The Bar'da düzenlenen özel...

MODA

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu “Soft-Morphe” keyifli davet ile tanıttı. Davete, moda ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

CEMİYET

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu keyifli davet ile tanıttı. Davete; moda, iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı...

MAGAZİN

Genç iş insanı İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Özilhan, yeni tatil fotoğraf karelerini yayınladı...

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.