Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını, en yeni ve ikonik ürünlerini keşfedildiği keyifli bir davet ile kutladı.

CEYLAN ÇAPA

Güzellik deneyimlerini yeniden tanımlamasıyla tanınan FOREO’nun 10. yıl buluşması FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Bećiragić ev sahipliğinde gerçekleşti.

ECEM OLTULU 

FOREO 10. YILINI KEYİFLİ BİR DAVET İLE KUTLADI!

MEG Bebek’te gerçekleşen keyifli davete Ceylan Çapa, Ecem Oltulu, Betül Burmalı, Saadet Algan ve Tuana Yücel gibi isimler katıldı.

BETÜL BURMALI 

Davet boyunca misafirler FOREO’nun silikon uçlu yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA™, dünyanın ilk akıllı yüz maske bakım terapisi cihazı UFO™ ve Anti-Shock System'e sahip, dünyanın ilk FDA onaylı, tıbbi mikro akım cihazı BEAR™ gibi ikonik serilerinin keşfetti. 10. Yıl kutlamasında aynı zamanda markanın bu sene sunduğu en yeni yüksek performanslı siyah nokta vakum cihazı KIWI™IPL tüy dökme cihazı PEACH™ ve BEAR™ 2, UFO™ 3 ve ESPADA™ 2 gibi ürünler tanıtıldı. 

SAADET ALGAN 

Dünyanın ilk silikon yüz temizleme cihazı LUNA™'yı tanıtarak efsanevi bir seri yaratan FOREO, diş hijyeni konusuna olan yaklaşımı sonsuza dek değiştiren ISSA™ ile ağız bakım alanında devrim yaratmıştı.

TUANA YÜCEL

Şirketin 5. yılında, bir diğer önemli icat olan ve gerçekten zamanın ötesindeki olağanüstü maske cihazı UFO™ ortaya çıkışı FOREO’nun sektördeki başarısını kuvvetlendirdi. 2023 yılında, FOREO gururla 10. yıl dönümünü kutluyor; bir dönüm noktası olan bu yıl, birçok önemli başarıyı taçlandırıyor.

AŞKIM İREM AKTULGAN 

Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar... Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar...

Teknolojik güzellik markası, iki yeni kategori olan vücut bakımı ve cilt bakımı ürünleri için yola çıkarken, 20 yeni ürünü ile herkese kendisi için önerilen en iyi günlük rutini sunuyor. Ev konforunda acısız ve ipeksi pürüzsüzlükte gelişmiş IPL tüy dökme cihazı PEACH™ 2’i sunarken, yüksek performanslı vakum gücü koleksiyonu KIWI™ ile siyah nokta ve cilt pürüzlerinin önüne geçiyor.

SELEN ESENER TEZMAN

FOREO 2023 YENİLİKLERİ

KIWI™

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, KIWI™ koleksiyonunu piyasaya sunuyor ve böylece İsveç'in en iyi 'emiş gücü' ürünleri üretme geleneğini sürdürüyor. KIWI™ koleksiyonu iki üründen oluşuyor: KIWI™ Derma; cilt dokusunu daha pürüzsüz, daha eşit hale getirmek, daha genç ve daha rafine görünmesini sağlamak için yeniden yüzeye çıkaran elmas mikrodermabrazyon gözenek vakumu sunarken, KIWI™; gözeneklerdeki gizli (ya da o kadar da gizli olmayan) kirleri eski gözenek bantlarının hayal bile edemeyeceği kadar iyi emen bir vakum imkanı sunuyor.

PEACH™ 2 

Ev içi IPL cihaz kategorisine adım atan FOREO, ev konforunda acısız ve ipeksi pürüzsüzlükte tüy alma olanağı sağlıyor. Teknoloji ve cilt bakımının birleşiminden doğan PEACH™ Serinletici Hazırlık Jeli ise kusursuz ve "tüysüz" sonuçlar vermek için özel olarak geliştiriliyor. Bu cihaz, tıraş ve ağda yapmaktan bıkanlar ile uzun süreli sonuçlar arayanlar için harika çözümler sunuyor. FOREO, PEACH™ sahip olduğu 2 kat güç ile rakiplerini geride bırakırken; üç kattan daha geniş bir cilt alanına uygulanıyor ve sadece on dakikada tüm vücut bakımını tamamlıyor. 

BEAR™ 2

FOREO, dünyanın en güçlü mikro akım cihazı olan dünyada dört farklı mikro akıma sahip BEAR™ 2'nin sunulması ile mikro akım alanında daha büyük bir devrime hazırlanıyor. Derin kırışıklıkları, ince çizgileri, cilt sıkılığını ve esnekliğini invazif kozmetik prosedürlerde herhangi bir potansiyel komplikasyon olmadan İsveç yüz gerdirme rutiniyle 1 haftadan kısa sürede önemli ölçüde iyileştirdiğini klinik olarak kanıtlıyor.

UFO™ 3

FOREO UFO™ 3, cildi gençleştirmenin ve dönüştürmenin nazik, invazif olmayan ve etkili bir yolu olan LED terapisine sahip olarak cilde genç, ışıltılı ve canlanmış bir görünüm sağlıyor. UFO™ 3 cihazları, farklı cilt ihtiyaçlarını hedeflemek için her biri kendi dalga boyuna sahip tam bir LED ışık yelpazesini barındırıyor. Cildin nem seviyesini %126 artırıyor ve sonuç olarak, kırışıkların görünümünü sadece 1 haftada azalttığı klinik olarak kanıtlanıyor.

ESPADA™ 2

FOREO, akne bakımında bir yenilik olan ESPADA™ 2'yi sunuyor. Cihaz, gözeneklerin derinliklerinde akneye neden olan bakterileri hedef alıp ortadan kaldırmak için mavi LED ışık tedavisini T-Sonic™ titreşimleriyle birleştiriyor. Bu çığır açan bakım cihazı, kullanıcıların evlerinin rahatlığında ileri teknoloji kullanarak temiz ve sağlıklı bir cilde kavuşmalarına yardımcı oluyor.

Editör: MURAT ÖZER