URBAN Care 10. Yılını Çağla Şıkel ve Enis Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Mabel Matiz konseriyle kutladı.

SELEN YORGUN TAVİT - ENİS ARIKAN - ÇAĞLA ŞIKEL 

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

URBAN Care, 10.yılını Selen Kozmetik CEO’su ve URBAN Care Marka Kurucusu Selen Yorgun Tavit’in ev sahipliğinde 11 Ekim Çarşamba günü Volkswagen Arena’da çok sayıda ünlü, sanat ve Influencer dünyasından isimlerle beraber Mabel Matiz sahne şovuyla kutladı.  

MABEL MATİZ 

Enis Arıkan ve Çağla Şıkel’in sunuculuğunu üstlendiği gece, DJ performansıyla ve dans gösterileriyle başlayıp Mabel Matiz’in sahne şovuyla devam etti.

ENİS ARIKAN - ÇAĞLA ŞIKEL  

Etkinliğe aralarında Bengi Apak, Cemal Can Canseven, Danla Biliç, Damla Çolbay, Feri Baycu, Merve Polat, Meriç Küçük, Serenay Aktaş, Şebnem Dönmez, Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Atacan, Yağız Can Konyalı, Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimlerin olduğu moda, güzellik ve sanat dünyasından kişiler katıldı.  

BENGİ APAK 

Sahnede Enis Arıkan ve Çağla Şıkel’e Selen Yorgun Tavit ile gecede ilk kez duyurulan URBAN Care Young Talent projesinin ilham kaynağı Ekin Bernay ve URBAN Care’in Bond Plex serisi kapsamında tasarım projesine imza atan Gökçe İrten eşlik etti.  

CEMAL CAN CANSEVEN 

DAMLA ÇOLBAY 

Selen Kozmetik CEO’su, URBAN Care Marka Kurucusu Selen Yorgun Tavit, “Bundan 10 yıl önce URBAN Care markasına güçlü, cesur ve kendi ayakları üzerinden duran kadınlardan ilham alarak hayat verdik. Bugün ise sıra biz de. Şimdi biz sizlere ilham olmak için yola çıkıyoruz, birlikte geleceğe doğru emin adımlarla yürüyeceğimiz nice yıllara.” diyerek misafirlerini eğlenmeye davet etti. 

DANLA BİLİÇ

FERİ BAYCU 

MERİÇ KÜÇÜK 

MERVE POLAT 

PINAR ALTUĞ - YAĞMUR ATACAN 

SERENAY AKTAŞ 

ŞEBNEM DÖNMEZ

YAĞIZ CAN KONYALI 

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT

Editör: MURAT ÖZER