Divan Grubu’nun en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, Divan Pub Kanyon'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı. Geceye, Enis Arıkan, Şahika Ercümen, Pınar Hotiç ve Cem Pilevneli’nin yanı sıra iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de katıldı.

ENİS ARIKAN - MURAT TOMRUK 

Divan Pub yepyeni bir bakış açısıyla şehrin en canlı noktalarına taşınıyor. ‘Eğlenmek isteyenlere, ağzının tadını bilenlere, rutinden sıkılanlara, içinden geldiği gibi davrananlara açıktır kapımız’ mottosu ile yola çıkan Publicans projesi Divan markasının Divan Pub’lar aracılığı ile genç kitlelere ulaşarak yeni nesil pub müdavimleri ve toplulukları oluşturma arzusunu yansıtıyor.

DİVAN PUB'LAR HAYATTAN KEYİF ALAN GENÇ NESLİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Divan Grubu’nun son dönemde hayata geçirdiği en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, İstanbul'un gözde alışveriş ve eğlence merkezi Kanyon’da açılan Divan Pub’da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

ŞAHİKA ERCÜMEN 

Divan Pub Kanyon’un açık alanında gerçekleşen geceye genç sanatçı Su Sonia şarkılarıyla renk kattı. DJ performansı eşliğinde geç saatlere kadar süren davete, Enis Arıkan, Şahika Ercümen, Pınar Hotiç ve Cem Pilevneli’nin yanı sıra iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de katıldı.

GÖNÜL GÜLTEKİN - PINAR HOTİÇ - GONCA KARAKAŞ

BİR ARADA OLMANIN KEYFİNİ SÜREN PUBLICAN'LAR İÇİN DİVAN PUB'LAR SICAK VE KONFORLU BİR ATMOSFER SUNUYOR

Çalışma ve şehir hayatının en hızlı aktığı lokasyonlarda yer alan Divan Pub’lar, öğle aralarında ya da iş çıkışlarında iş ve özel hayat arasında denge kurmak isteyen, kendine değer vermeyi önceliklendiren, bir arada olmanın keyfini süren Publican’lar için güzel müzik ve dolu dolu sohbet eşliğinde harika birer buluşma noktası olacak.

Divan Pub’lar, yeni ve şık tasarımlarıyla müdavimlerine keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Zengin bar ve imza kokteyl menüsünü yepyeni lezzetler ve Divan’ın alametifarikası haline gelen kaliteli hizmet anlayışı ile harmanlayan Divan Pub’lar, pub kültürünü bambaşka bir boyuta taşıyacak.

Divan Pub’lar, Divan’ın uzman şeflerinin hüneriyle hazırlanan ve her zevke uyacak bir menü sunuyor. Misafirler, atıştırmalıkların ve paylaşımlı tabakların yanı sıra yerel lezzetlere ve uluslararası mutfağın en iyi örneklerinden imza kokteyllere ve zengin bar gamına uzanan menüsü ile öğle yemeği, akşam yemeği veya özel etkinlikleri için Divan Pub’ları tercih edebilecekler. Rahatlatıcı bir ortam yaratmak için özenle hazırlanan modern tasarımı ve hem iç mekân hem de açık hava oturma alanlarıyla Divan Pub’lar keyifli zaman geçirmeyi sevenler için ideal mekânlar olacak.  

Bodrum, City’s İstanbul ve Ataşehir’den sonra Kanyon, Caddebostan ve çok yakında Akaretler’de açılacak Divan Pub’lar, hayattan keyif alan genç neslin buluşma noktası olacak. Şehrin ve çalışma hayatının yüksek tempolu ritminde rutinden sıkılan, içinden geldiği gibi davranan, iyi yemek için zaman ayıran ve Divan’ın özenli misafirperverliği eşliğinde keyif almak isteyen tüm Publican’ların yeni adresleri olacak!

 Publicans olmak: 

Hayata pozitif bakmayı tercih eden herkesi kucaklayan Publicans ile Divan Pub’lar, farklı etkinlik ve aktivasyonlar ile yaşama keyif katan ayrıcalıklar sunacak. Bu ayrıcalıklardan haberdar olmak için tek yapılması gereken Publicans’a kaydolmak! 

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

https://www.divan.com.tr/publicans

Editör: MURAT ÖZER