Ace Nayman, modern sanattan ve tekno müzik kültüründen ilhamla tasarlanan VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli lansman davetinde tanıttı.

ECE NAYMAN

12 Ekim Perşembe günü ürünlerinin satışa sunulduğu Matiné Creative Concept Store Bebek mağazasında gerçekleştirdiği davete moda, iş ve cemiyet dünyasında Fatoş Altınbaş, Figen Kıral, Neşe Sert, Nuran Erçil, Defne Yiğit, Şeyma Subaşı, Deren ve Derin Talu, Mert Aslan, Bilge Yenigül, Gözde Kahveci ve Ahmet Gencehan gibi isimler katılım sağladı.

FATOŞ ALTINBAŞ

Visual Distortion of Reality Koleksiyonu, soyut baskılarla hayat bulan parçalar, Herve Huitric'in 80'li ve 90'lı yılların dijital sanatından esinlenerek 21. yüzyılın dijital dünyasına bir övgü olarak tasarlanıyor.

Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley" Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley"

FİGEN KIRAL

Ace Nayman’ın 8. koleksiyonunda monogram desenden tasarlanmış kapitone dokular, Swarovski kristal detaylı imza pijama setler, metalik iplikten üretilmiş best-seller triko parçalar ve çarpıcı renklerde desenler ön plana çıkıyor.

FULYA NAYMAN 

NEŞE SERT

Sonbahar/Kış 23-24 sezonunda Ace Nayman, naylon kumaşlardan yapılmış blazerler, desenli kot pantolonlar ve büyük boy hırkalar gibi unisex parçalarla da erkek giyimindeki varlığını korumaya devam ediyor.

NURAN ELÇİL - İPEK ERÇİL

Markanın kurucusu ve tasarımcısı Ece Nayman bu sezon daha koyu bir renk paleti ile çalışırken DNA’sında bulunan cesur renklerine de sahip çıkarak özüne sadık kalıyor. “Visual Distortion of Reality” Ace Nayman’ın sokak stili ile lüks modayı birleştirdiği koleksiyonunu online sitesinde ve Matiné Creative Concept Store Bebek mağazasında satışa sunuyor.

AHMET GENCEHAN

İçerisinde çeşitli kategorilerde farklı markalar bulunduran Matiné Creative Concept Store’da gerçekleşen Ace Nayman Take Over davetinde tüm gün boyunca sadece Ace Nayman VISUAL DISTORTION OF REALITY koleksiyonuna yer verilerek benzersiz yeni tasarımlar keyifli kokteyller eşliğinde kullanıcılarıyla buluştu.

BİLGE YENİGÜL

Matiné Creative Concept Store’da yer alan Ace Nayman pop-up, 3 gün boyunca sadece Ace Nayman markasına yer verirken benzersiz yeni tasarımlar keyifli kokteyller eşliğinde misafirlerle buluşacak.

 

BUKET TÖRE

https://www.acenayman.com

BURCU ERÇİL

https://www.instagram.com/matinebebek/

DEFNE YİĞİT

DEREN TALU

DERİN TALU

ECE NAYMAN - SERRA PAKDEMİR

ELİZ FINDIK

ESRA ÖZTÜRK

GÖZDE KAHVECİ

GÖZEN DEMİR -  ECE NAYMAN

MERT ASLAN

NOYAN BERKMAN

ORFEO ÇETİN - ECE NAYMAN - MERT AYAYDIN

SERKAN HURMA - SERRA PAKDEMİR

ŞEYMA SUBAŞI

TALİA KALPAKÇIOĞLU

Editör: MURAT ÖZER