96. Akademi Ödülleri, 11 Mart pazartesi günü Türkiye'de sadece Disney+'ta canlı yayınlanacak! 96. Akademi Ödülleri, 11 Mart pazartesi günü Türkiye'de sadece Disney+'ta canlı yayınlanacak!

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, modern ilişkileri keyifli bir şekilde ele alan, heyecan dolu yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

KIVANÇ TATLITUĞ - BEREN SAAT 

NEW YORK’TA DOLU DİZGİN BİR MACERAYA HAZIR MISINIZ?

Yönetmenliğini Gönenç Uyanık’ın, senaryosunu ise Nuran Evren Şit’in üstlendiği ve ikilinin New York sokaklarının altını üstüne getirdiği film 24 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. 

NETFLIX, BAŞROLLERİNİ KIVANÇ TATLITUĞ VE BEREN SAAT’İN PAYLAŞTIĞI YENİ FİLMİ İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI’NIN TANITIM FRAGMANINI PAYLAŞTI

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI HAKKINDA: 

New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları. 

Yönetmen: Gönenç Uyanık

SenaristNuran Evren Şit

Yapımcı: Onur Güvenatam

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat

Yapım Şirketi: OGM Pictures

Editör: MURAT ÖZER