Moda Haberleri

moda haberleri ve güncel moda gelişmeleri, moda ile ilgili tüm video, moda fotoğrafları ve moda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Başak Dizer Tatlıtuğ yaza damga vuracak kapsül koleksiyonunu İtalya’da, Sorrento’nun büyülü atmosferinde yakın arkadaşlarıyla kutladı.

MAGAZİN

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıl sonra Türkiye'ye dönüşünü özel bir davetle duyurdu. Bodrum Edition’da ‘First Date First Kiss’ temasıyla gerçekleşti.

MODA

Şarkıcı Doja Cat, Londra'da Finsbury Park'ta düzenlenen 2024 Wireless Festivali’nde Messika mücevherleriyle sahne aldı.

MODA

Kozmetiğin ikonik markalarından Dior, yeni yaz koleksiyonunu ‘Le Collection Privee’ı Bodrum'da seçkin isimlerin katıldığı davetle tanıttı.

MODA

Güzel aktris Scarlett Johansson, "Fly Me To The Moon" fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ve asil duruşuyla büyüledi.

MODA

Lüks mücevher tasarımının benzersiz ismi ve yaratıcı vizyonuyla tanınan Begüm Khan, dünyaca ünlü Caviar Kaspia ile sınırları aşan bir iş...

MODA

Messika Yüksek Mücevher Koleksiyonu Başyapıtlarından Midnight Sun'ın İkinci Serisini Olağanüstü Bir Etkinlik İle Tanıttı

İş Dünyası

Koton, yeni pazarlara girmeyi ve mevcut pazarları genişletmeyi içeren küresel büyüme stratejisi doğrultusunda, Macaristan'da sekiz mağaza açmaya hazırlanıyor.

MODA

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, FENDI İlkbahar- Yaz 2024 koleksiyonundan seçtiği turuncu elbisesi ve FENDI filo sandaletleri ile New York'ta objektiflere...

MODA

Moda ve trendlerin öncü markası Koton, sezona damgasını vuran iş birliklerine bir yenisini daha ekledi...

MODA

Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin yeni dönem öğrencileri, Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi’nde düzenlenen özel bir defileyle mezun oldu.

İş Dünyası

Orka Holding’in yurt dışında hızla büyüyen markalarından D’S damat, Romanya’daki 10'uncu mağazasının açılışını gerçekleştirdi.