Gücü Haberleri

gücü haberleri ve güncel gücü gelişmeleri, gücü ile ilgili tüm video, gücü fotoğrafları ve gücü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Avrupa Birliği İstatistik Ofisi (Eurostat) verileri kullanılarak oluşturulan 'Satın Alma Gücü Paritesi, 2022 Bülteni'ni yayımladı. 

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin iş gücü girdi endekslerini açıkladı.

İş Dünyası

NG HOTELS Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür; “Ekonominin Yumuşak Gücü: Hizmet İhracatı” oturumunda da konuşmacı olarak yer aldı. 

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2023 dönemine ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı...

EKONOMİ

Sabancı Topluluğu, öncelikli büyüme alanı olarak gördüğü sürdürülebilir enerji ve iklim teknolojilerindeki yatırımlarına devam ediyor...

SonDakika
GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Azerbaycan’ın anti-terör operasyonun durdurmasıyla ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, bugün Karabağ bölgesinde bulunan Ermeni silahlı kuvvetleri ve yasadışı Ermeni silahlı gruplarının unsurlarının silahlarını bıraktığını duyurdu.

OTOMOBİL

Maserati, pist kullanımı için tasarladığı, 730 HP güce sahip yeni yarış otomobili MCXtrema’nın dünya lansmanını gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "KKTC'ye fiziki müdahale asla kabul edilemez" dedi.