Güler Haberleri

Güler haberleri ve güncel Güler gelişmeleri, Güler ile ilgili tüm video, Güler fotoğrafları ve Güler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın birinci oturumuna katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinde görevli generalleri kabul etti...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gheorghita Vlad ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Kosova Cumhuriyeti Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki kuvvet komutanları ile birlikte Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

SİYASET

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri...

SonDakika

Yaşar Güler: Bölgedeki üslerimizde güvenlik tedbirlerini sürekli artırıyoruz. Üs bölgelerimiz, mütemadiyen güçlendirilmektedir.

SonDakika

Bakan Yaşar Güler: Bugün Gabar'da petrol çıkarılıyor, Hakkari'nin yaylalarında festivaller yapılıyorsa, bunlar terörü kaynağında yok etme stratejimizin sonucudur.

SonDakika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Pençe Kilit Operasyonları ile kilit kapatılmıştır. Eğer orada olmasaydık, kendi şehirlerimizde daha büyük bedeller ödeyecektik....

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara, Kandil bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen hava harekatlarında 78 hedefin...