Haber chnanel Haberleri

haber chnanel haberleri ve güncel haber chnanel gelişmeleri, haber chnanel ile ilgili tüm video, haber chnanel fotoğrafları ve haber chnanel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye'ye geliyor...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama...

SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Orta Vadeli Programa göre, bu yıl da turizmde güçlü seyrin devamı ile ziyaretçi sayısının 59,4...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası Adalet Divanında Gazze'deki insanlık dışı saldırılarla ilgili alınan ihtiyati tedbir kararını değerli buluyor, memnuniyetle karşılıyorum. 

SPOR

Milli Tenisçi Zeynep Sönmez, WTA 500 Brisbane International turnuvasında ana tabloya yükselen ikinci Türk kızı oldu.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont'u kabul etti.

EKONOMİ

Garanti BBVA, Ödeme İste’ özelliğini mobil ve internet üzerinden hayata geçirdi...

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma ve Dijitalleşme Bakanı Dumitru Alaiba ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin KOBİ istatistiklerini açıkladı.

MAGAZİN

Türkiye’nin ilk gelinlik markası Beyaz Butik’in sahibi iş insanı Hacer Pala Onur Pala’yla masal gibi bir düğünle evlendi. 

MODA

Miss France yarışmasında modern güzellik standartlarına meydan okuyarak, kısacık saçlarıyla birinci olan Eve Gilles, Dice Kayek markasını tercih etti.