Halk Haberleri

halk haberleri ve güncel halk gelişmeleri, halk ile ilgili tüm video, halk fotoğrafları ve halk haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa’da düzenlenen genel seçimlerin ikinci turunda sol ve merkez partilerin taktiği işe yaradı...

GÜNCEL

Fransa’da genel seçimlerin ikinci turunda oy verme işlemi yerel saatle 08.00’de başladı.

GENEL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerini ardından aldığı karar sonrası erken seçimin ilk turu bugün başladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

AB parlamento seçimlerinde bu sabah itibariyle yayınlanan ‘geçici sonuçlara’ göre merkez sağ Avrupa Halk Partisi Birliği (EPP), 720 koltuğun 184’ünü...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Hakan Fidan'ın 3-5 Haziran tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti'ne resmi ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çin’in başkenti Pekin’de Çin Halk Cumhuriyeti Doğal Kaynaklar Bakanı Wang Guanghua ile görüştü.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Pekin’de Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Enerji İdaresi Başkanı Zhang Jianhua ile görüştü. Chinese

GÜNCEL

Fransa’ya bağlı Büyük Okyanus’taki Yeni Kaledonya Adası’nda pazartesi günü başlayan şiddetli isyanlarda 206 kişi gözaltına alındı.

GENEL

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Liu Shaobin, Ankara'da diplomasi muhabirleri ile bir araya geldi...

SİYASET

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy, Suadiye Mahallesi'ne muhtar olarak seçildi.